Humbrygg flytter inn i Bryggerikjelleren!

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Humbrygg flytter inn i Bryggerikjelleren!

Vi i Humbrygg har hittil brygget hos andre, nå vil vi fyre opp bryggerikjelleren og brygge ølet vårt i hjembyen! Vil du bli med på galskapen?

Et prosjekt av HUMBRYGG AS, publisert 28.03.2019. Prosjektet tilhører kategorien Hønefoss.
Innsamlet kr 120 000
99 %

Folket

Hønefoss Sparebank

Målbeløp kr 120 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 245
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 20.05.2019.


Takk til Hønefoss Sparebank som har støttet prosjektet med kr 5000! 


HELTENE SOM HAR KJØPT TAVLEPLASS:                          
VELG HELTETAVLE BELØNNINGEN OG FÅ PLASS PÅ TAVLA DU OGSÅ! 


Og tusen takk til alle andre som har bidratt, og kjøpt ølsmakinger, ølglass og    t-skjorter! Vi er enormt imponert over hvor mange som er gira på å ha ett bryggeri i Hønefoss!


Vår visjon

Med deg på laget kan vi nå drømmen vår, som er å åpne det råeste (eneste) bryggeriet i Hønefoss. Her trenger vi litt hjelp fra folk som er like gale som oss.

Vi syntes det er leit at bryggerikjelleren med så mye historie har stått uten bryggeri siden 1963, nå har vi lyst til å blåse liv i det igjen.

Vi håper dette prosjektet vil skape litt oppmerksomhet i sentrum og at det er med på å skape mer liv og røre i byen vår.
Bryggeutstyr er svindyrt

Det folkefinansieringen vi mottar kommer til å gå til er i første omgang fire koniske gjærtanker. En som rommer opp til 1500 liter øl og tre som har plass til 600 liter. Koniske tanker gir oss mulighet til å sette trykk og koble til en glyco kjøler. Da vil vi ha mye bedre kontroll under gjæringsprosessen og produsere produkter som det kanskje går an å drikke.Hvem er hjernene bak galskapen

Humbrygg AS ble opprettet av Andreas Endrerud og Emil Andre Larsen. Vi er to karer med lite selvinnsikt, født og oppvokst i Hønefoss by. Som mange andre lure prosjekter, startet også drømmen vår i en mørk kjeller. Vi har drevet en god del med hjemmebrygging og etter en stund med prøving og feiling og feiling, startet vi med kontraktbrygging, hvor vi leier større bryggerier for produksjon i større skala.

I august 2018 lanserte vi vårt første produkt og neste mål er å åpne et helt eget bryggeri allerede i 2019. Dette vil gi oss gode muligheter til å leke litt ekstra med ingredienser og oppskrifter. Da kan vi mate markedet med nye, spennende produkter.
Lokale råvarer

Vi har stort fokus på å dra inn lokale råvarer fra lokale produsenter, for å gi ølet en helt egen karakter. Vi får for eksempel bærene våre fra Røyse frukt og bær presseri, som vi syntes vi veldig stas.

Det brukte maltet kommer vi til å gi bort til blant annet gledeshuset og sour to the people så det kan bli brukt til noe fornuftig som helt særegne knekkebrød og som smakstilsetning i fersk surdeig bakst.
Hvordan kan du bidra?

Du kan støtte oss med et valgfritt beløp, eller velge en av belønningene ved siden av. Har din bedrift lyst til å støtte oss? Velger du belønningene nederst til høyre får du bedriftens navn på vår takkevegg i bryggeriet! 


Vi setter pris på din oppmerksomhet!

Er du interessert i prosjektet og ikke har noe og avse, så hjelper det utrolig masse om du vil dele prosjektet på sosiale medier eller ved å rett og slett bare prate om det.Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Andreas Endrerud

Grunnlegger

Andreas Endrerud

Prosjekteier

Lagspiller diplom

Lagspiller diplom

Vi er utrolig takknemlige for all den støtten vi får. Velg denne belønningen, støtt oss med 100 kr eller mer og du får en flott diplom som bevis på at du er med på å dra lasset. Den vil være personlig underskrevet av oss (kan ikke love en fin underskrift). Hentes på Hønefoss.

5 personer har bidratt kr 100
Estimert leveranse 31.05.2019

Humbrygg ølglass

Humbrygg ølglass

Vi er i prosessen med å lage våre helt egne glass. Velg denne belønningen og støtt oss med 200 kr eller mer om du har lyst på ett glass til å parre med øl'en vår, eller bare til pynt? Vi regner med å ha dem klare innen 60 dager, og kan plukkes opp så fort vi får dem! (PS! Ønsker du flere ølglass må du kjøpe belønningen flere ganger)

124 personer har bidratt Begrenset antall: 76 igjen kr 200
Estimert leveranse 30.06.2019

En rå Humbrygg t-skjorte!

En rå Humbrygg t-skjorte!

Velg denne belønningen om du ønsker en Humbrygg t-skjorte. Den har en nydelig Humbrygg logo, om vi så må si det selv. Støtt oss med 300 kr eller mer, og bli en stolt eier av en t-skjorte med våre tryner på. Hentes på Hønefoss.

27 personer har bidratt Begrenset antall: 73 igjen kr 300
Estimert leveranse 31.05.2019

Ølsmaking for 6 personer!

Ølsmaking for 6 personer!

Har du lyst til å ha med vennegjengen eller kollegaene på ølsmaking med Humbrygg? Det ække no problem, vi ordner det. Her er det fokus på å ha det moro, med akkurat nok akademisk tyngde til å imponere med en funfact i baren seinere på kvelden! Vi kan også sette opp for flere personer!

5 personer har bidratt Begrenset antall: 15 igjen kr 2 499
Estimert leveranse 23.03.2019

Navnet ditt på helte-tavla!

Navnet ditt på helte-tavla!

Velg denne belønningen, bidra med 2500 kr eller mer og få navnet ditt på helte-tavla! Vi trykker navnet på de største bidragsyterne på en helte-tavle som skal henges opp på veggen i bryggeriet. Da kan alle se hvem som har vært med på å bidra til at Hønefoss får sitt eget bryggeri. Kan være både privatpersoner og bedrifter.

2 personer har bidratt Begrenset antall: 28 igjen kr 2 500
Estimert leveranse 11.03.2019

STØRRERERRERE NAVN PÅ HELTETAVLA!

STØRRERERRERE NAVN PÅ HELTETAVLA!

Velg denne belønningen, bidra med 5000 kr eller mer og få et stort navn på helte-tavla! Vi trykker navnet på de aller største bidragsyterne på en helte-tavle som skal henges opp på veggen i bryggeriet. Da kan alle se hvem som har vært med på å bidra til at Hønefoss får sitt eget bryggeri. Kan være både privatpersoner og bedrifter.

4 personer har bidratt Begrenset antall: 16 igjen kr 5 000
Estimert leveranse 31.05.2019