Ny Lekeplass på Kringen!

Ny Lekeplass på Kringen!

Vi ønsker å utbedre uteområdet på Kringen. Vi har ei aktiv speidergruppe og barnehage 3 ganger i uka. Barnefamilier treffes og er aktive sammen.

Et prosjekt av Fetsund KFUK-KFUM, publisert 20.06.2018 21.00. Prosjektet tilhører kategorien Fetsund.
Innsamlet kr 10 440
104 %

Folket

Trøgstad Sparebank

Målbeløp kr 10 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 32
Dager igjen

Et fellesområde for alle! 

Mange barnefamilier bor i området ved Jahren og Kringen. Denne plassen er den eneste møteplass i nærmiljøet som vi ønsker å fylle med aktiviteter for små  og store.  
Vi ønsker oss husker, klatrestativ og sandkasse for de minste. Vi tenker oss og samarbeide med Jahren Vel, Østersund Ungdomsskole og Fet kommune.


Vi ønsker å gjenbruke av lekeapparatene som har står ved Østersund barnehage. Disse er testet og funnet i orden. Vi må bruke tid på flytting, og vi må legge arbeid i grunnarbeid med sand. Vi kommer til å invitere til dugnad for små og store. Da hører det med å ha kaffe , vaffel og saft. Vi gleder oss til at enda flere skal oppholde i aktiv lek rundt lokalet vårt  De siste årene har vi hatt en enkel sandhaug og fotballbane. 

Vi har behandlet saken i styret for Jahren Vel og Fetsund KFUK-KFUM, og vi er enstemmige om å få til ett bedre uteområdet. Begge organisasjonene har bevilget penger til prosjektet, men vi er avhengig av lokalt engasjement for å komme i mål.

Målet vårt er at Kringen skal være stedet for små og store. Vi ønsker og bidra til aktivitet  nærmiljøet og ha aktiviteter å by på for vår egen barnehage og  våre speidere og de som hvert år er på ulike feiringer på Kringen.

Vi har jobbet litt i sommer for skaffe anbud for fjerning av jord og denne jobben kan komme opp i ca 20000.  I tillegg kommer støtsand  eller matter under de flyttende lekapparet. Vi sier tusen takk til de de 29 bidrag vi  har fått og håper at du kan gi ett bidrag til ett bedre nærmiljø ved Kringen. 


Tusen takk for all hjelp og støtte! 

- Jahren Vel & Fetsund KFUK-KFUM

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

25 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

15000 kr
Jo mer vi får inn jo mer lekeplass får vi til .

62%

Kjellaug Solemdal

KJELLAUG SOLEMDAL

Nøkkelord

Gavekort fra A Blomster

Gavekort fra A Blomster

Støtt oss med 200kr og få Gavekort fra A blomster! (Må hentes)

3 personer har bidratt Begrenset antall: 2 igjen kr 200 Estimert leveranse 20.07.2018